KOLEV IVA I MLADENOVIĆ JANKO NAJUSPEŠNIJI NA OP BELE PALANKE DO 10 GODINA

KOLEV IVA I MLADENOVIĆ JANKO NAJUSPEŠNIJI NA OP BELE PALANKE DO 10 GODINA

Objavljeno 25.10.2019 09:22


KOLEV IVA I MLADENOVIĆ JANKO NAJUSPEŠNIJI NA OP BELE PALANKE DO 10 GODINA - NARANDŽASTI NIVO (TENNIS 10S)

5. oktobra 2019. na teniskim terenima u Beloj Palanci održano je Otvoreno prvenstvo Bele Palanke za devojčice i dečake do 10 godina - narandžasti nivo (Tennis 10S) zvanični turnir iz kalendara Teniskog saveza Istočne Srbije.

Kod devojčica najuspešnija je bila Kolev Iva iz Ćuprije koja je u finalu glavnog turnira nadigrala Ilić Hanu iz Niša rezultatom 4:1. Treće mesto osvojile su Marjanović Anastasija iz Ćuprije i Marjanović Danica iz Niša.
Na utešnom turniru kod devojčica najbolja je bila Todorović Danica iz Niša, koja je u finalu bila bolja od Dejković Ane iz Ćuprije rezultatom 4:2, dok su 3. mesto podelile Mijalković Ljubica iz Bele Palanke i Orlović Lara iz Niša.

Kod dečaka najuspešniji je bio Mladenović Janko iz Zaječara, 2. mesto osvojio je Stojanović Matija iz Niša, dok su 3. mesto podelili Ilić Nemanja iz Bele Palanke i Salijević Aleksa iz Dimitrovgrada.

Najuspešnijim takmičarima na glavnom turniru dodeljeni su originalni pehari kluba i diplome za osvojena mesta, najuspešnijim takmičarkama na utešnom turniru dodeljene su originalne medalje kluba i diplome za osvojena mesta, dok su ostale takmičarke dobile zahvalnice za učešće na turniru.

Organizator OP Bele Palanke za dečake i devojčice do 10 godina - narandžasti nivo (Tennis 10S) bio je Teniski klub "Niketa Remezijanski" i Ustanova za sport "Sportski centar - Banjica" uz pokroviteljstvo opštine Bela Palanka.

Podeli vest na socijalnim mrežama