Završen NIŠ OPEN 2015. U16 turnir

Završen NIŠ OPEN 2015. U16 turnir

Objavljeno 25.07.2015 10:34


Na terenima TK TAŽ održan je turnir iz Tennis Europe kalendara, NIŠ OPEN 2015 U16.  Na turniru je učestvovalo oko 150 takmičara iz 25 zemalja, a konkurencija je bila izuzetno jaka. Kvalifikacije su trajale tri, a glavni turnir šest dana. Evo i plasmana takmičara na turniru.

U muškom singlu trijumfovao je Đorđević Aleksa, drugo mesto osvojio je Miklavcic Luka a trećeplasirani su bili Markovski Obrad i Subašić Karim.

Osvajač turnira u singlu Đorđević Aleksa SRB i drugoplasirani Miklavcic Luka SLO


Trećeplasirani u muškom singlu Markovski Obrad MKD i Subašić Karim BIH.

U ženskom singlu prvo mesto je osvojila Stanković Aleksandra, dok je drugoplasirana bila Stoilković Andrijana. Treće mesto osvojile su  Malešević Tamara i Ristić Teodora.


Drugoplasirana Stoilković Andrijana i prvoplasirana Stanković Aleksandra u ženskom singluMalešević Tamara i Ristić Teodora 3. mesto u singlu

U ženskom dublu trijumfovao je duo  Ekaterina Repina i Malešević Tamara  pobedivši u finalu Vidović Anđelu i Vujović Milicu.U muškom dublu su prvo mesto osvojili Dimitrijević N. i Stefanović Luka pobedivši u finalu Kijac Nikolu i Šubanović Nemanju.

Pobednici muškog dubla i drugoplasiraniPrvo mesto u ženskom dublu Ekaterina Repina i Malešević Tamara (roze) i drugoplasiraneVidović Anđela i Vujović Milica sa organizatorom turnira Nikolom Živkovićem.

Turnir je protekao u dobroj atmosferi uz sportsku borbu i fer suđenje.

U ovom artiklu:


Podeli vest na socijalnim mrežama