Teniski Klub Top Spin Požarevac

Osnovne informacije

Adresa: Moravska bb, Požarevac

Telefon: 063/490-071

Elektronska pošta: [email protected]

Veb sajt: http://www.topozarevac.rs/teniski_tereni.php

Osnovan: 2009

Skraćeno ime: TSP

Informacije

Teniski klub "TOP SPIN" je mlad teniski klub koji je formiran u proleće 2009. godine kao rezultat velike ljubavi i entuzijazma Mišić Bojana vlasnika novootvorenog teniskog kompleksa, a ujedno i kao šansa mladima da dobiju u svom gradu još jedan velelepni kompleks za rekreaciju i dalje usavršavanje u ovom sportu koji postaje jedan od vodećih u našem gradu sa obzirom na broj mladih polaznika i zaljubljenika u ovaj sport.

Sportsko rekreativno centar "TOP SPIN" u svom sastavu obuhvata dva teniska terena – šljaka, kao i jedan betonski teniski teren koji je će ove zime biti prekriven balonom. Svi teniski tereni zadovoljavaju sve neophodne parametre i standarde koji igračima pružaju sav mogući užitak i zadovoljstvo.

Takođe ovaj teniski kompleks u svom sastavu obuhvata kafić sa baštom koji posetiocima, igračima i roditeljima omogućavaju da svoje slobodno vreme iskoriste za opuštanje i osveženje. Nadomak bašte izgrađen je i teren za mini golf koji takođe pruža jedan vid razonode i zanimacije za one posetioce koji žele da svoje slobodno vreme iskoriste na neki drugi način. U sastavu terena nalaze se i dve svlačionice sa tuš kabinama i kupatilima (muška i ženska) koje svim gostima i učesnicima omogućavaju da se posle svoje rekreacije istuširaju i spreme za svoje dalje obaveze, pošto je evidentno da živimo u izuzetno brzom životnom tempu i da je pogotovo poslovnom čoveku ostalo vrlo malo prostora za organizaciju poslovnog i rekreativnog tempa.

Teniski klub "TOP SPIN" je za svoje kratko vreme postojanja uspeo da oformi i školu tenisa za mlađe polaznike koja ima zavidan broj dece koju obučavaju iskusni teniski učitelji, kao i to da je uspeo da se na adekvatan način uključi i u sferu aktivnog takmičarskog dela programa namenjenih za rekreativne takmičare. Za sada je uspešno organizovan teniski turnir u dublu koji je obuhvatio veliki broj učesnika iz Požarevca i okoline.

Takođe teniski klub "TOP SPIN" u svom daljem vidu aktivnosti planira da u određenom vremenu upotpuni svoji sportsko rekreativnu ponudu jednim relax masažnim centrom kao i jednom fitnes teretanom koja bi u potpunosti upotpunila ovaj mladi sportsko rekreativni klub.

Kontakt telefon za rezervacije: 063/ 490-071 

Cene iznajmljivanja terena:
od 08-16 cena po satu je 300 dinara
od 16-20 cena po satu je 400 dinara
od 20-24 cena po satu je 500 dinara
Radno Vreme Kluba: 8-24h

Povezane vesti