JOŠ JEDAN USPEŠAN TURNIR NAJMLAĐIH TENISERA U BELOJ PALANCI

JOŠ JEDAN USPEŠAN TURNIR NAJMLAĐIH TENISERA U BELOJ PALANCI

Objavljeno 26.10.2020 17:00


Nakon veoma uspešno organizovanog i veoma masovnog po broju učesnika (čak 23 takmičara) OP Bele Palanke do 8 godina - crveni nivo pre nešto više od mesec dana, u subotu 24.10.2020. godine je na istom mestu, u prelepoj atmosferi na teniskim terenima ERC „Banjica“ u Beloj Palanci održano OP Bele Palanke do 10 godina - narandžasti nivo, poslednji turnir ove kategorije iz letnjeg kalendara TSIS takmičarske 2020. godine.

Na turniru je učestvovalo 17 takmičara iz Novog Sada, Bora, Kruševca, Kragujevca, Niša, Despotovca, Babušnice i grada domaćina Bele Palanke. Igralo se po najnovijim pravilima TSS i Evolution Kids Tennis-a.

U prelepom ambijentu ERC „Banjica“ i za ovo doba godine idealnim uslovima za igru, sa temperaturom vazduha od 20-ak stepeni, odigrano je 28 mečeva. Pohvale zaslužuju svi učesnici na prikazanoj igri i ponašanju tokom trajanja turnira, kao i roditelji, od kojih su neki prešli veoma dugi put kako bi njihova deca učestvovala na turniru u Beloj Palanci. Inače, na turniru su učestvovali teniseri koji imaju iza sebe i desetak odigranih turnira, osvajači nekih značajnih takmičenja, kao i oni kojima je ovaj turnir bio prvo takmičarsko iskustvo.

Na kraju, beli tim je bio najuspešniji, dok su nijanse odlučile da je najuspešniji takmičar Mitić Petar iz Niša, odnosno najuspešnija takmičarka Nedeljković Anđela iz Bele Palanke. Turnir je sudio Momčilo Mitić, licencirani sudija TSS iz Pirota.

Ispred TK „Niketa Remezijanski“ Bela Palanka kao jednog od organizatora turnira najuspešniji tim nagrađen je diplomama i originalnim medaljama, najuspešniji takmičar i takmičarka originalnim peharima kluba, dok su svi ostali takmičari dobili zahvalnice i originalne medalje koji će ih zauvek podsećati na ovaj turnir.

U organizaciji turnira bile su preduzete i sve preporučene mere u zaštiti od korona virusa, a u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom.

Organizatori turnira bili su TK „Niketa Remezijanski“ i Ustanova za sport „Sportski centar - Banjica“, uz podršku opštine Bela Palanka.

Podeli vest na socijalnim mrežama