ITF Men’s Circuit Niš Open 2015 - završen!

ITF Men’s Circuit Niš Open 2015 - završen!

Objavljeno 21.09.2015 10:42


Teniski klub “TAŽ”, organizovao je profesionalni turnir za muškarce, pod nazivom ITF Men’s Circuit, Niš Open 2015, na teniskim terenima u Nišu, a sa nagradnim fondom od 10.000 američkih dolara. Prvi dan turnira, posetilo je 64 takmičara iz preko dvadeset svetskih zemalja. Taj dan, bio je prvi dan kvalifikacija i održan je 12.septembra. Odatle se dalje samo njih osmoro plasiralo za glavni turnir, koji je otpočeo tri dana kasnije. 

Danilo Petrović, srpski takmičar, pobednik je turnira u singlu, jer je uspeo da savlada takmičara iz Holandije, Scotta Griekspoora, rezultatom 6/3, 7/6. Srpski takmičar, takođe je trijumfovao u dublu, jer je zajedno sa Serdušić Ninom iz Hrvatske, porazio par Diep iz Francuske i Haenle iz Nemačke, rezultatom, 6/1, 6/2. Organizatori smatraju da je i ovaj turnir protekao u fer borbi i korektnom suđenju, a oni su i ovaj put primili posebne pohvale, kao i director turnira, Nikola Živković.


 

Drugoplasirani Scott Griekspoor (prvi nosilac iz Holandije), organizator turnira Nikola Živković osvajač turnira Danilo Petrović


 

 Osvajači turnira Danilo Petrović (SRB) i Serdarušić Nino (CRO), organizator turnira Nikola Živković i drugoplasirani dvojac Diep (FRA) i Haenle (GER)

U ovom artiklu:


Podeli vest na socijalnim mrežama