Teniski Klub TAŽ Niš

Osnovne informacije

Adresa: Trebinjska 87, Niš

Telefon: 018/262-462

Elektronska pošta: [email protected]

Veb sajt: http://tazivkovic.co.rs/

Osnovan: 2008

Skraćeno ime: TAŽ

Informacije

Istorijat

Teniski klub 'TAŽ' poceo je sa radom aprila 2008. kao prva teniska akademija u zemlji. Sam naziv kluba nastao je kao skracenica Teniske Akademije Živković. Akademija je, na čelu sa Nikolom Živkovićem, startovala sa radom sa četrdesetak dece takmičara i polaznika da bi se broj dece udvostručio već posle mesec dana. Danas sa ponosom možemo da kažemo da je broj dece šest puta veći, da rezultati govore više od bilo kakve reklame ili hvale. Deca JESU i uvek BIĆE prioritet našeg kluba i naše ideje o jednoj uspešnoj teniskoj akademiji. Mlada, ali iskusna ekipa trenera koji iza sebe imaju brojne titule, rezultate I iskustvo, ulaže svoje znanje i energiju u rad sa decom. Takav rad ne može biti nenagrađen. Akademija je počela rad na dva terena dok danas imamo 5 terena i još puno ambicija i neostvarenih ciljeva ka kojima idemo polako ali odlučno.

Dodatne informacije

Teniski Klub TAŽ čine 5 terena, veliki kafić koji svojim prijatnim ambijentom odaje toplu atmosferu, kancelarije i svlačionice. Atraktivnog izgleda i kvalitetne ponude, iako mlada, akademija već ima par uspesno organizovanih kampova, kako zimskih tako i letnjih, i sa radošću možemo reći da se deca raduju i stalno iščekuju organizaciju naših kampova. Pozitivna atmosfera koja se bazira na poštovanju, saradnji i slozi među trenerima i ostalim zaposlenim osobljem dodaje na uspešnosti i kvalitetu rada. Uvek raspoloženi treneri, kvalitetan rad, profesionalizam i puno druženja, priče i prijateljstva su baza našeg kluba. U samo godinu dana akademija je na čelu sa Nikolom Živkovićem uspela da napravi oko 50 registrovanih takmičara koje predvodi prva ekipa sačinjena od 12 igrača od kojih su troje u prvih deset u Srbiji. U konkurenciji do 10 godina čak 8 takmičara su u samom vrhu u regionu Istočne Srbije. A to je tek početak…
Na našem sajtu www.tazivkovic.com možete videti slike koje dočaravaju atmosferu našeg kluba u vreme kampova i turnira, a na našem facebook-u se uvek možete informisati o novim događajima.

Povezane vesti